AKTUELNO

Nije sigurna toliko je zapravo čista veza Ane i Davida.

Ukućani najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 2" ove noći odgovaraju na pitanja gledalaca, koji su proteklih dana na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink, pitali zadrugare sve ono što ih zanima.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedno od pitanja stiglo je i za Jovanu Tomić Matoru, a glasilo je: "Branila si Kiju, a osuđivala Lunu. Sada braniš Anu, a osuđuješ Lunu. Koliko košta tvoj obraz?".

Kad sam ušla, branila sam Lunu, a Kiju loše dočekala. Kija mi je pored svih ljudi ispala najbolji prijatelj. Ja u ovu situaciju neću da se mešam. Ako Ana ne vidi sama situaciju, to je apsolutno njena stvar. Mogu da joj kažem svoje mišljenje, ali ne želim da ispadne da joj punim glavu. Imam obraz, plašim se da će doći situacija kao sa Lunom i plašim se da će doći situacija da se odvojim od svoje prijateljice - odgovorila je Matora, pa nastavila:

Foto: TvPink Printscreen

Ovde je samo po meni pitanje ko više laže, a ko manje. David je i te kako živnuo. Ja sam prva koja skače za prijatelja, ali nešto smrdi u ovoj situaciji. Mi ne znamo šta se sve dešavalo. I ovo ne može da se poredi sa Kijom. Ona je bila u braku. I ne mogu da razumem Aleksandru koja kaže da je ravnodušna - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad se mnogo razočaraš, možeš da budeš ravnodušna - odbrusila joj je Aleksandra.
Ova priča nema veze sa vezom iz prethodne sezone. Njoj su ovde i otac i majka. Totalno je drugačija priča. Oni koji upoređuju priču sa Kijom su sujetni - rekla je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

To je čovek sa kojim sam ja odgajala svoje dete i koji je želeo da će da ga prizna. On je meni rekao da će da ga prizna - započela je Aleksandra, pa se David odmah ubacio:

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam živeo za to dete - rekao je on.
Baš si se naživeo za moje dete - rekla mu je Subotićeva.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'